او در ادامه به تشریح اقدامات سایپایدک در زمینه مبارزه با تولید و توزیع قطعات یدکی تقلبی پرداخت و گفت: در نخستین اقدام، کارگروه ویژه مبارزه با توزیع قطعات تقلبی و قاچاق با عضویت مدیران ارشد سازمان تشکیل و با مشارکت تمامی شرکتهای گروه تعریف شد که هم اکنون نیز در حال اجرا است.
مدیرعامل سایپایدک افزود: عضویت در سامانه جامع تجارت وزارت صمت، ایجاد زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری به منظور دریافت کد شناسه کالا و كد رهگیری و نصب بر روی قطعات یدكی از دیگر اقدامات انجام شده است که در فاز اول، این طرح قطعات اعلامی وزارت صمت دارای کد شناسه کالا و رهگیری شدند و در ادامه به صورت داوطلبانه، بر روی سایر قطعات نیز در حال اجراست.
او خاطرنشان کرد: در همین راستا، در حال حاضر بیش از 6 هزار کد شناسه کالا و 40 میلیون کد رهگیری برای قطعات شرکتی اخذ شده است.
علیزاده در ادامه به ایجاد تیمهای بازرسی ویژه جهت نظارت و کنترل بر شبکه نمایندگیها و عوامل فروش سراسر كشور اشاره کرد و افزود: پیگیری عضویت شبکه خدمات پس از فروش سایپا در سامانه تجارت، تهیه فایلهای آموزشی و راهنما جهت تسهیل در اجرای طرح و توزیع در سطح شبکه و زنجیره تامین قطعات، پیگیری عضویت شرکتها و تولیدکنندگان قطعات و زنجیره تامین در طرح و سامانه تجارت، برگزاری دورههای آموزشی تشریح طرح در نمایشگاههای خودرو و قطعات برای عموم، تهیه محتوا، کلیپ آموزشی و ارائه در نمایشگاهها و همایشهای مربوطه، مشارکت فعال در سامانه پایانههای فروشگاهی به منظور مدیریت دقیق بر ثبت تمامی فاکتورهای دریافتی و صادر شده در سامانه مربوطه از دیگر اقدامات سایپایدک در زمینه مبارزه با توزیع قطعات تقلبی و فرهنگ سازی استفاده از قطعات اصلی است.
مدیرعامل سایپایدک تصریح کرد: برخورد قاطعانه با برخی از اعضای شبکه توزیع قطعات شرکتی که از سیاستهای اعلامی سایپایدك تبعیت نکرده و تخطی داشتهاند نیز از دیگر اقدامات ما در این زمینه است به طوری که در سال ۱۴۰۱ پرونده بیش از ۲۰ عضو شبکه در کمیته لغو و اعطا، مطرح و در خصوص ادامه همکاری با ایشان تصمیمات لازم اتخاذ شد.
او تاکید کرد: سایپایدک خود را مقید و ملزم به رعایت سیاستها و برنامههای وزارت صمت میداند و به همین منظور آماده به اشتراکگذاری تجربیات در زمینه مبارزه با قطعات تقلبی و فرهنگ سازی استفاده از قطعات اصلی است.
منبع: سایپانیوز
انتهای پیام/